Home / Algemeen / Inzameling oud papier Rheden

Inzameling oud papier Rheden

RHEDEN – Ook in juni blijft afvalpartner Suez het oud papier in de gemeente Rheden inzamelen. De alternatieve inzameling vindt daarom voorlopig nog plaats op maandag en woensdag, met uitzondering van enkele feestdagen. Op www.rheden.nl/papierinzameling is te vinden wanneer het papier in welke wijk wordt opgehaald. Vanwege de coronamaatregelen, maakt de gemeente Rheden de keuze om langer door te gaan met de aangepaste inzameldagen. Dit gebeurt dus op andere dagen dan in de papieren afvalkalender staan aangegeven. Omdat Suez overdag inzamelt, vraagt de gemeente om het oud papier vóór 7.30 uur aan de weg zetten.

Lees ook

Veluwonen legt op duizendste huis zonnepanelen

EERBEEK – Patricia uit Eerbeek was de duizendste huurder van woningcorporatie Veluwonen die zonnepanelen kreeg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.