Home / Brummen-Regiobode / Havikshof in meivakantie open

Havikshof in meivakantie open

KLARENBEEK – Roofvogeltuin De Havikshof in Klarenbeek is in de meivakantie dagelijks geopend van 13.00 tot 16.30 uur. Deze unieke tuin biedt een combinatie van roofvogels en een parkachtige aangelegde tuin voorzien van een grote waterpartij. Wie een bezoekje wil brengen aan de tuin dient wel even te reserveren. Dit kan bij voorkeur per mail via a.zuidema@hotmail.nl of via tel. 055-301 27 98. De tuin van Tjipke en Annie Zuidema is te vinden aan de Oudhuizerstraat 36a te Klarenbeek.

Lees ook

Tuinconcert Flutamuze bij Jansen & de Feijter

VELP – In de tuin van boekhandel Jansen & de Feijter in Velp speelt woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.