Home / Algemeen / Gemeente Bronckhorst start bedrijvenpanel

Gemeente Bronckhorst start bedrijvenpanel

GEM.BRONCKHORST- De gemeente Bronckhorst is gestart met een bedrijvenpanel. Ondernemers ontvingen onlangs een persoonlijke uitnodiging van de gemeente om deel te nemen aan het panel. Door hun mening te geven, krijgt de gemeente inzicht in de behoeften, wensen en belemmeringen van ondernemers. Deelnemers krijgen twee tot vier keer per jaar een online vragenlijst. De vragen gaan over allerlei onderwerpen die in de gemeente spelen. De gemeente hecht veel waarde aan hun mening. Zo kunnen we samen werken aan de toekomst van onze gemeente. Ondernemers die de uitnodiging onverhoopt niet ontvangen, kunnen ook meedoen. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor het panel kan via www.bronckhorsterbedrijvenpanel.nl.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.