Home / Algemeen / Energieloket Zevenaar open voor vragen

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen stellen over energiezuinig wonen. Op donderdag 22 april is het Energieloket Zevenaar live gegaan. Het energieloket (www.regionaalenergieloket.nl/zevenaar) is het gemeentelijke informatie- en adviesloket over energiebesparing en verduurzaming van woningen. In het verleden konden inwoners van de gemeente Zevenaar terecht bij het Liemers Energieloket. Het nieuwe Energieloket Zevenaar helpt inwoners bij het beantwoorden van vragen rondom energiezuinig wonen. Denk aan: hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? Kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Inwoners kunnen met behulp van het energieloket de beste duurzame keuze maken voor de eigen woning en situatie.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.