Home / Algemeen / Dit jaar nog geen Wilspa

Dit jaar nog geen Wilspa

SPANKEREN – Ook dit jaar kan de Wilspa in Spankeren niet doorgaan. De organiserende Supportersverniging Wilhelmina heeft moeten besluiten de rommelmarkt en feestavond ook dit jaar niet te organiseren. “Buiten het feit dat Gemeente Rheden op dit moment geen vergunning afgeeft voor de Wilspa, kunnen wij ook niet vooruit lopen op positieve ontwikkelingen, met het risico dat we alles weer moeten cancellen”, laat de organisatie weten. Het is voor de organisatie ook niet mogelijk de 1,5 meter afstand tussen bezoekers te handhaven, gezien het feit dat het terrein niet afgesloten is en de markt jaarlijks vele bezoekers trekt. De Supportersvereniging hoopt volgend jaar weer een mooie markt te kunnen organiseren, met als afsluiting de gezellige feestavond op het Kerkplantsoen.

Lees ook

Veluwonen legt op duizendste huis zonnepanelen

EERBEEK – Patricia uit Eerbeek was de duizendste huurder van woningcorporatie Veluwonen die zonnepanelen kreeg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.