Home / Algemeen / Digitaal café Doesburg weer van start

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is bedoeld voor iedereen die beter wil leren omgaan met computer, laptop, tablet of smartphone. Opleidingsniveau is niet belangrijk. De vrijwilligers van Caleidoz helpen de bezoekers graag in hun eigen tempo bij mogelijkheden als internet verkennen, mailen, skypen, een spel spelen, een wenskaart maken maar ook allerlei andere vragen. Het Digitaal Café werkt op afspraak in De Linie 4 op maandag- en woensdagmiddag en vrijdagochtend. Deelname kost 1,50 per keer. Een afspraak maken kan via tel. 0313-712400.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.