Home / Brummen-Regiobode / Dauwtrapwandeling in Hall

Dauwtrapwandeling in Hall

HALL – Op donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag, begeleidt natuurcoach Ben Cornelissen van 5.30 tot 7.30 uur een dauwtrapwandeling in natuurgebied de Eerbeeksche Hooilanden in het buitengebied van Hall. Het wordt een ontspannen wandeling in laag tempo vanuit de shinrin-yoku gedachte. Daarbij worden alle zintuigen gebruikt en de adem wat vertraagd om optimaal te kunnen genieten van de natuur en het moment. Er wordt om 5.30 uur gestart met een kopje thee en de wandeling wordt afgesloten met een gezamenlijk ontbijt op natuurboerderij de Mhene.Opgeven kan bij Jantine Peters via jantine.peters@gmail.com of tel. 06-17369599.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.