Home / Nieuws / CKC Rheko viert feest

CKC Rheko viert feest

RHEDEN – Op maandag 10 mei bestond de Rhedense korfbalvereniging CKC Rheko 60 jaar. Vanwege de coronamaatregelen kon de vereniging dit helaas niet groots vieren. Daarom zijn er enkele kleinschalige activiteiten ontplooid. Er zijn jubileumvlaggen gemaakt. Zo’n 40 stuks zijn door het hele dorp uitgehangen. Verder heeft Rheko een speciale feesttraining voor de leden georganiseerd, waarbij tevens de nieuwe Rheko-vlag is gehesen en een gerenoveerde gevelsteen is onthuld. De komende tijd zal ook nog aandacht aan het jubileum worden besteed, door middel van onder andere een puzzeltocht en speciale jubileuminterviews op de facebook en instagrampagina van Rheko.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Ellecommer brengt dichtbundel uit

ELLECOM – De van origine West-Zeeuws-Vlaamse dichter Gaël van Heijst (1990) woont krap negen maanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.