Home / Cultuur / Aankondigingsconcert ZOOM!

Aankondigingsconcert ZOOM!

VELP – Op zaterdag 5 juni zijn er drie aankondigingsconcerten voor het verplaatste ZOOM! Kamermuziekfestival in Openluchttheater De Pinkenberg in Velp.Het volledige festival is vanwege de corona-situatie verplaatst naar 1 tot en met 5 september, maar het Ruysdael Kwartet en hun gasten geven nu vast een voorproefje in de vorm van een bijzondere kamermuziekversie van Beethovens Zesde Symfonie.
Voor de concerten zijn beperkt kaarten beschikbaar, hoewel dit aantal na de versoepeling van de coronaregels wel kon worden opgeschroefd. Daarom spelen de musici het programma drie keer, om 15.00 uur, 16.30 uur en om 20.00 uur. Ook zullen de musici tijdens het optreden alvast een tipje van de sluier oplichten van de plannen voor het festival in september. Kaarten zijn te reserveren via www.zoomfestival.nl.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.