Home / Algemeen / 4 Mei in Rozendaal

4 Mei in Rozendaal

ROZENDAAL – Er is op 4 mei geen herdenkingsbijeenkomst in de kerk in Rozendaal. Ook de openbare bijeenkomst op de begraafplaats gaat deze dag niet door. In kleine kring legt het gemeentebestuur wel kransen en bloemen, zowel op de begraafplaats als bij de drie oorlogsmonumenten in de gemeente. Er zijn drie korte filmpjes gemaakt om zo veel mogelijk samen met de inwoners te kunnen herdenken: een filmpje met een boodschap van de burgemeester en kinderburgemeester, een filmpje van de drie oorlogsmonumenten en een filmpje van de kranslegging op de begraafplaats. Deze filmpjes zijn op 4 mei (en daarna) te zien via het gemeentelijk YouTube-kanaal en via social media.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.