Home / Brummen-Regiobode / Zwembad Molenallee nog niet open

Zwembad Molenallee nog niet open

LOENEN – Bij zwembad Molenallee in Loenen is het al vele jaren traditie dat het bad de eerste zaterdag van mei open gaat. Vorig jaar kwam helaas een eind aan deze traditie en ook dit jaar kan het bad begin mei niet open gaan. Gezien alle beperkingen heeft dat voor het Loenens zwembad nog geen zin. Ook de voorverkoop van abonnementen wordt niet gestart. Het bestuur hoopt nu dat in juni het bad geopend kan worden. Dit is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona. Het bestuur hoopt op ieders begrip.

Lees ook

Film in de buitenlucht

BRUMMEN – Op een beschut plekje in Park ‘t Goor in Brummen werd donderdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.