Home / Algemeen / Walk en Talk online

Walk en Talk online

REGIO – Omdat de Walk en Talk van Bibliotheek West-Achterhoek nog steeds niet fysiek kan doorgaan, wordt er donderdag 29 april tussen 10.00 en 11.30 uur weer een online bijeenkomst gehouden. Deze is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan. Dit keer is Huibert de Knegt, Adviseur Werk bij het UWV, gastspreker. Hij belicht verschillende aspecten van het solliciteren, waaronder de brief en CV. Ook bespreekt hij hoe je positief blijft in je zoektocht naar werk. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan door een mail te sturen aan m.luiten@bibliotheekwestachterhoek.nl of te bellen naar de klantenservice 0314-333445. Deelnemers krijgen een uitnodiging via e-mail om deel te nemen via Teams.

Lees ook

Zomer in Gelderland op 12 augustus in Hall

HALL – Hoewel Hall natuurlijk een uniek dorp is, blijkt dat er elders op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.