Home / Brummen-Regiobode / Subsidie voor energiemaatregelen

Subsidie voor energiemaatregelen

LOENEN – Ook in 2021 heeft de gemeente Apeldoorn weer subsidie voor energiemaatregelen beschikbaar kunnen stellen via de Rijksoverheid vanuit de RREW-regeling. Dit jaar gaan Energie Coöperatie Loenen en Loenen Energie Neutraal helpen om uitvoering te geven aan die regeling (voor met name Loenen en omgeving). In 2021 wordt voor Loenen ingezet op zaken als waardebonnen, energiecoaches, thermografische metingen en luchtkwaliteitsmetingen. Ook een aantal informatie avonden (digitaal of hopelijk in het tweede deel van het jaar weer live). Er komen 50 extra EARN-E’s beschikbaar om mee te doen aan DE-centrale Loenen. Initiatieven gaan naar schatting van de organisatie lopen vanaf mei.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.