Home / Algemeen / Straatprijs valt in Empe

Straatprijs valt in Empe

EMPE – Acht bewoners van de Emperweg in Empe die meespelen in de Postcode Loterij hebben een prijs gewonnen. De Postcode Straatprijs is gevallen op de postcode 7399 AH en Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht de winnaars het nieuws in een videogesprek. Eén van hen won 50.000 euro, zeven anderen 25.000 euro. Ook is onder hen een auto verloot. Eén van de winnaars geeft aan het geld te willen besteden aan een uitbouw aan het huis, een ander wil de schuur opknappen en een veranda laten maken.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.