Home / Doesburg-Regiobode / Sportclub Doesburg steunt leden en sponsoren met waardebon

Sportclub Doesburg steunt leden en sponsoren met waardebon

DOESBURG – Sportclub Doesburg steekt seniorenleden én sponsoren een hart onder de riem. De vereniging heeft veel waardering voor haar senioren en de plaatselijke ondernemers, omdat de steun aan de sportclub onverminderd groot is gebleven, ondanks het nauwelijks kunnen voetballen en een dalende omzet door de coronamaatregelen. Reden voor penningmeester Bastiaan de Bruijn om, samen met de sponsorcommissie, de actie ‘Hart onder de riem’ op poten te zetten. Alle spelende seniorleden krijgen een waardebon ter waarde van 25 euro, die inwisselbaar is bij geselecteerde retailers en horecaondernemers. Het eerste exemplaar werd onlangs door voorzitter Christiaan Bruins uitgereiktaan Fabian Althoff, aanvoerder van het tweede elftal. Met deze actie bedankt Sportclub Doesburg haar spelende senioren én sponsoren voor hun trouwe support. De bonnen zijn inwisselbaar tot uiterlijk 1 oktober.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.