Home / Nieuws / Schieten op de Paashaas

Schieten op de Paashaas

VELP – Zaterdag 3 april hebben zo’n 90 pupillen in de leeftijd van 5 tot en met 9 jaar bij de Velpse voetbalvereniging VVO meegedaan aan het paashaasschieten. Naast de verschillende partijtjes, die op leeftijd waren ingedeeld, mocht er ook op de Paashaas geschoten worden. Deze haalde alles uit de kast om de ballen uit de goal te houden. Hij trakteerde de voetballers op overheerlijke paaseitjes en na afloop was er een banaan voor iedere pupil, gesponsord door Albert Heijn Velp. VVO organiseert elke maand een bijzondere training. Kinderen die mee willen doen, zijn vanaf 11.00 uur welkom bij VVO op sportpark de Pinkenberg.

Lees ook

Fotografe zoekt 52-plussers

RHEDEN – Fotograaf Fenneke Visscher uit Rheden is op zoek naar gewone mensen van 52 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.