Home / Algemeen / Rheder Enk staat stil bij vrijheid
.

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd dan de Duitse bezetting. De kinderen van basisschool De Rheder Enk in Rheden stonden daar dinsdag 13 april bij stil. Groep 5 en 6 kregen bezoek van sergeant Jeroen en korporaal Las van de Koninklijke Landmacht. Zij vertelden over hun eigen ervaringen op missies en de waarde van vrijheid in Nederland en crisisgebieden. Na de presentatie mochten de kinderen ook wat militaire uitrusting passen.

Lees ook

Huiszwaluwtil biedt warm welkom aan Hallse zwaluwen

HALL – Huiszwaluwen vinden sinds kort in Hall een prettig thuis. Eind april werd hier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.