Home / Brummen-Regiobode / Pannenkoekentoernooi bij Sportclub Brummen

Pannenkoekentoernooi bij Sportclub Brummen

BRUMMEN – De activiteitencommissie van Sportclub Brummen houdt op zaterdag 24 april een pannenkoekentoernooi voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Het is een evenement in toernooivorm van 4 tegen 4 en vindt plaats op sportpark De Hazenberg. Zowel leden als niet-leden van Sportclub Brummen zijn van harte welkom. Alle deelnemers krijgen na afloop een heerlijke pannenkoek, gebakken door de Reuvershoeve. De kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot en met 6 jaar spelen van 10.00 tot 11.00 uur en van 7 tot en met 12 jaar van 10.00 tot 13.00 uur. Aanmelden kan via WhatsApp. tel. 06-52727439.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.