Home / 112 / Overstekende das veroorzaakt ongeluk

Overstekende das veroorzaakt ongeluk

TONDEN – Een overstekende das veroorzaakte woensdag 7 april rond 00.20 uur een ongeluk in Tonden. Een vrouw reed in haar personenauto over de Hoevesteeg toen het dier de weg op kwam. De bestuurster probeerde uit te wijken, raakte in de slip, sloeg over de kop en belandde in de naastgelegen droge sloot. Ze raakte niet gewond, maar de auto moest worden afgesleept. Met de das liep het minder goed af. Ondanks de uitwijkmanoeuvre raakte de auto het dier, dat het ongeluk niet overleefde.

Lees ook

Nieuwe regeling burgerparticipatie

KLARENBEEK – Eind vorig jaar heeft de gemeente Apeldoorn een nieuwe regeling voor dorps- en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.