Home / Algemeen / Opbrengst Hongerpotjes

Opbrengst Hongerpotjes

BRUMMEN – De actie Hongerpot heeft in het eerste kwartaal weer een mooi bedrag opgeleverd. In totaal is er 2952,57 euro ingezameld voor de voedingsprojecten in India, Tanzania en Armenië. Vanuit Ranchi in India schrijft George Kerketta dat hij twee weken met een Covid-infectie in het ziekenhuis heeft gelegen. Inmiddels zijn de scholen, een jaar na sluiting, gelukkig weer geopend. De distributie van voedingsmiddelen gaat voorlopig door. Dankzij de Hongerpot hoeven de schoolkinderen en hun ouders in deze moeilijke, onzekere tijd geen honger te lijden.

www.hongerpot.nl

Lees ook

Huiszwaluwtil biedt warm welkom aan Hallse zwaluwen

HALL – Huiszwaluwen vinden sinds kort in Hall een prettig thuis. Eind april werd hier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.