Home / Algemeen / Opbrengst Hongerpotjes

Opbrengst Hongerpotjes

BRUMMEN – De actie Hongerpot heeft in het eerste kwartaal weer een mooi bedrag opgeleverd. In totaal is er 2952,57 euro ingezameld voor de voedingsprojecten in India, Tanzania en Armenië. Vanuit Ranchi in India schrijft George Kerketta dat hij twee weken met een Covid-infectie in het ziekenhuis heeft gelegen. Inmiddels zijn de scholen, een jaar na sluiting, gelukkig weer geopend. De distributie van voedingsmiddelen gaat voorlopig door. Dankzij de Hongerpot hoeven de schoolkinderen en hun ouders in deze moeilijke, onzekere tijd geen honger te lijden.

www.hongerpot.nl

Lees ook

Openbare vergadering dorpsraad Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Woensdag 29 september is er een openbare vergadering van de dorpsraad Oosterhuizen. Eenieder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.