Home / Doesburg-Regiobode / Online Masterclass Duurzaam Ondernemen

Online Masterclass Duurzaam Ondernemen

BRONCKHORST – Achterhoek Onderneemt Duurzaam biedt ondernemers op donderdag 22 april tussen 16.00 en 17.30 uur een online masterclass aan. Deze is bedoeld voor mensen die duurzaam willen ondernemen, maar niet zo goed weten hoe ze dit het best kunnen aanpakken. De masterclass biedt in anderhalf uur concrete handvatten en ideeën en geeft inzicht in wat klanten en de maatschappij van ondernemers verwachten. Deelnemers krijgen daarnaast inzicht in wat zij kunnen doen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken en hoe zij geld kunnen verdienen door van waarde te zijn voor de maatschappij. De masterclass is bedoeld voor alle bedrijven uit de Achterhoek die graag willen weten wat duurzaam ondernemen voor hen kan betekenen. Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.