Home / 112 / Man overleeft aanrijding met trein

Man overleeft aanrijding met trein

RHEDEN – Een fietser heeft maandagmiddag 12 april veel geluk gehad en een aanrijding met een trein overleefd. De man reed rond 16.00 uur met zijn elektrische fiets op de Lentsesteeg in Rheden. Hij stak hier de onbewaakte spoorwegovergang over en zag daarbij een trein over het hoofd. Het voorwiel van de fiets is gebroken, maar de man kwam er wonderlijk goed vanaf. Hij ging er na de aanrijding van schrik met zijn kapotte fiets vandoor. Om de hoek is hij bijgekomen en later gecontroleerd door ambulancepersoneel. Het treinverkeer tussen Arnhem en Zutphen lag maandagmiddag een paar uur stil.

Foto’s: Roland Heitink

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.