Home / Doesburg-Regiobode / Leden Unitas brengen een beetje voorjaar aan huis

Leden Unitas brengen een beetje voorjaar aan huis

DOESBURG – De narcissenactie van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg zag er dit jaar anders uit dan anders. Normaal gesproken gaan de jongste leden langs de deuren om de bolletjes te verkopen, maar dat zat er dit jaar niet in. Om de trouwe kopers toch van bloemetjes te voorzien, pakte de vereniging het wat anders aan. Via e-mail konden bolletjes besteld en afgerekend worden. Op zaterdag 27 maart werden de bollen op gepaste afstand aan de verkopers overhandigd. Pepijn en Laurien, jonge leden van Unitas, brachten de bolletjes bij de familie Pul.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.