Home / Brummen-Regiobode / Koeken van Oeken

Koeken van Oeken

BRUMMEN – De bekende koeken van Oeken worden weer verkocht. vv Oeken verkoopt de kandijkoeken dit jaar online, waarna deze op zaterdag 17 april thuis worden bezorgd in Brummen, Cortenoever, Eerbeek, Hall, Leuvenheim en Oeken. Koekliefhebbers buiten deze plaatsen kunnen hun bestelling deze dag tussen 9.00 en 13.00 uur ophalen bij het clubhuis van vv Oeken in Brummen (Broek). Eén koek kost 2,50 euro, 5 koeken gaan weg voor 11 euro en 10 koeken kosten 20 euro. Bestellen kan tot en met 9 april via www.oeken.nl/874/koeken.

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.