Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen bij volleybalvereniging Spiker

Jubilarissen bij volleybalvereniging Spiker

EERBEEK – Op woensdagavond 3 maart heeft volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging vond deze digitaal plaats. Tijdens de vergadering zijn er drie jubilarissen gehuldigd: Ria Boomsma, Lynda Dogger en Hans Koeslag vierden alle drie hun 40-jarig lidmaatschap van de vereniging. De vereniging probeert creatief te zijn in deze coronatijd: zo zal er binnenkort met de jeugd getraind gaan worden op buitenvelden. Hiervoor wordt samengewerkt met Last Gear.

Lees ook

Groenteman Eef Klaassen neemt afscheid van Eerbeekse markt

EERBEEK – Na ruim 38 jaar verdwijnt een bekend gezicht van de Eerbeekse weekmarkt. Eef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.