Home / Algemeen / Inzameling oud ijzer in Loenen

Inzameling oud ijzer in Loenen

LOENEN – Zaterdag 24 april is er weer een inzameling van oud ijzer door de vrijwilligers van de Protestantse Kerk en St. Antonius Abt-kerk in Loenen. Van 10.00 tot 12.00 uur kan iedereen die oud ijzer kwijt wil terecht op het terrein van het bouwbedrijf Derksen op de hoek van de Vrijenbergweg en Hoofdweg. Er kan van alle soorten metalen gebracht worden. Niet alleen oud ijzer, maar ook oude fietsen, kabels en nog veel meer wat men al zo lang in de schuur of op zolder bewaard. De opbrengst komt ten goed aan de Protestantse kerk en de Rooms Katholieke parochie van Loenen.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.