Home / Algemeen / Inloop bij FormulierenHulp

Inloop bij FormulierenHulp

DIEREN/RHEDEN/VELP – De inloopspreekuren van FormulierenHulp zijn open en vrij toegankelijk voor mensen die vragen hebben over hun administratie en geldzaken. Er is geen afspraak nodig en de hulp is gratis. FormulierenHulp kan korte hulp bieden bij een aanvraag of wijziging van een uitkering, een telefoongesprek of een aanvraag voor een kwijtschelding, zoals gemeentelijke belastingen. Ook helpen de vrijwilligers bij uitleg van lastige brieven en moeilijke formulieren. Het is handig om bij een bezoek aan FormulierenHulp de benodigde papieren mee te nemen. Eventueel kan een vrijwilliger helpen bij het verzamelen van alle gegevens. Het spreekuur is op maandag van 9.30 tot 11.30 uur in Het Duynhuis in Dieren, op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur in De Poort in Velp en op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur in het dorpshuis in Rheden.

FormulierenHulp, tel. 06-51889255

Lees ook

Botsing tussen fietsers

DE STEEG – Op de Van Aldenburglaan in De Steeg heeft woensdagavond 4 augustus rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.