Home / Nieuws / Gezellige paasmiddag voor kinderen in Rheden

Gezellige paasmiddag voor kinderen in Rheden

RHEDEN – Zaterdag 3 april was er voor kinderen uit Rheden van alles te beleven. In samenwerking met de gemeente Rheden hielden De Rhedense Pioniers, Sport & Healthcentrum de Cirkel, WIK en sc Rheden een paasmiddag in de buitenlucht. Kinderen van 6 tot 12 jaar konden op het terrein van Sportcombinatie Rheden kiezen uit een grote verscheidenheid aan activiteiten. Ze konden zich uitleven op de stormbaan, voetballen en een lekker broodje bakken. De creatievelingen konden zelf een vogelhuisje maken. Het zoeken van paaseieren maakte de paaspret voor de kinderen natuurlijk helemaal compleet.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Fotografe zoekt 52-plussers

RHEDEN – Fotograaf Fenneke Visscher uit Rheden is op zoek naar gewone mensen van 52 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.