Home / Brummen-Regiobode / Fotowedstrijd over Brummen

Fotowedstrijd over Brummen

GEM. BRUMMEN – GroenLinks Brummen nodigt inwoners uit de gemeente Brummen op zijn mooist vast te leggen in een fotowedstrijd. Dat kan een herkenbaar plekje zijn, de mooie natuur of een bijzonder gebouw. “Laat je inspireren door wat jij vindt dat de gemeente Brummen zo mooi maakt!”, luidt de oproep. Foto’s insturen kan tot eind april, de winnaars worden eind mei bekend gemaakt.
De jury bestaat uit Karin Keesmaat (portretfotograaf), Lars Soerink (ecoloog en fotograaf) en Ruben Smit (ecoloog, fotograaf en filmmaker). Er zijn mooie prijzen te winnen. De eerste prijs is een fotoshoot door Karin Keesmaat, de tweede en derde prijs een landschapsbiografie van de gemeente Brummen door het landschapsnetwerk.
Alle informatie en voorwaarden zijn te vinden op brummen.groenlinks.nl/nieuws/fotowestrijd-gemeente-brummen.

Lees ook

Huiszwaluwtil biedt warm welkom aan Hallse zwaluwen

HALL – Huiszwaluwen vinden sinds kort in Hall een prettig thuis. Eind april werd hier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.