Home / Doesburg-Regiobode / Extra opening Sportpark Doesburg

Extra opening Sportpark Doesburg

DOESBURG – De voetbalkooi op Sportpark Doesburg is vanaf deze week geopend voor de jeugd en jongeren uit Doesburg en voor inwoners die gebruik willen maken van de beweegtuin. Lidmaatschap van Sportclub Doesburg is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

De gemeente Doesburg heeft samen met verschillende organisatie en inwoners het Sport- en Beweegakkoord Doesburg gerealiseerd. “Eén van onze ambities is het realiseren van meer sport- en beweegmogelijkheden in de buitenruimte. Met het openen van de deuren op Sportpark Doesburg aan de Oranjesingel maken we een goede stap binnen deze ambitie”, meldt Ward Terpstra van Doesburg Beweegt. Daarnaast heeft de jeugdafdeling van de Stadspartij Doesburg in een notitie deze aanbeveling ook gedaan.

Jongeren kunnen op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur gebruik maken de voetbalkooi, evenals op vrijdag tussen 14.00 en 15.30 uur en van 19.30 tot 20.30 uur. De beweegtuin is geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur.

www.doesburgbeweegt.nl/corona-en-sport

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

One comment

  1. Jammer dat de beweegtuin zo beperkt geopend is! Ik werd er op geattendeerd door een buurvrouw en was gelijk enthousiast. Maar nu ik de geringe openingstijden zie, denk ik: jammer gemiste kans. Als werkende burger heb ik overdag meestal geen tijd, maar sport ik in de avond of weekend. Misschien toch nog eens naar kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.