Home / Brummen-Regiobode / Een Paasgroet voor Zonnebloemgasten Loenen

Een Paasgroet voor Zonnebloemgasten Loenen

LOENEN – De vrijwilligers van de Zonnebloem in Loenen zijn de afgelopen dagen weer op gepaste wijze op stap gegaan. Dit keer werden de gasten blij gemaakt met een paasgroet, paaseitjes en een mini-paasblad (gemaakt door de Zonnebloem Breda). Op deze manier proberen de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Loenen steeds weer, ondanks deze coronatijd, het contact met haar gasten warm te houden. Het bestuur van de Zonnebloem had er dit keer voor gezorgd, dat ook haar vrijwilligers dezelfde Paasattentie ontvingen, een klein gebaar als dank, voor het vele werk dat steeds maar weer door hen gedaan wordt. “Samen kun je zoveel meer, dus, samen nog even volhouden en wie weet krijgen we een prachtig voorjaar en kunnen we elkaar weer normaal ontmoeten en kleine activiteiten ondernemen”, aldus het bestuur.

Lees ook

Honderdtwintig kilo ingrediënten voor plastic soep

VELP – In maart ruimden zeven Velpenezen en een Presikhaafse zwerfvuil op in de Velperwaarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.