Home / Algemeen / Echtpaar Wennekes 60 jaar getrouwd

Echtpaar Wennekes 60 jaar getrouwd

DOESBURG – Burgemeester Loes van der Meijs – van de Laar van de gemeente Doesburg was donderdag 29 april te gast bij het echtpaar Wennekes – Jansen in Doesburg. Het paar vierde hun 60-jarig huwelijk en de burgemeester kwam namen het gemeentebestuur de felicitaties en een mooie bos bloemen langsbrengen.

Piet Wennekes (83) en Sibylla Jansen (84) trouwden op 28 april 1961. Beiden zijn geboren en getogen in Doesburg en hier ook altijd gebleven. Na hun huwelijk woonden de twee 55 jaar aan de Lindewal. Sinds 5 woont het paar in Grotenhuys.
Meneer en mevrouw Wennekes hebben altijd deel uitgemaakt van het Doesburgs verenigingsleven. Piet Wennekes speelde vroeger trombone bij het Muziekcorps der Voormalige Schutterij en samen hebben ze zo’n twintig jaar met veel plezier gekegeld. Mevrouw Wennekes houdt tegenwoordig vooral van lezen en het maken van legpuzzels.
Het echtpaar kreeg twee dochters, twee kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.