Home / Brummen-Regiobode / Dorpsraad Brummen vergadert online

Dorpsraad Brummen vergadert online

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 28 april om 20.00 uur de jaarvergadering en algemene ledenvergadering. De openbare bijeenkomsten van de Dorpsraad liggen al een jaar stil, maar dat wil niet zeggen dat de Dorpsraad zelf ook heeft stilgezeten. Tijdens de vergadering worden inwoners bijgepraat over de diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Ook stellen diverse commissies de aanwezigen op de hoogte van de lopende projecten. Inwoners van het dorp Brummen zijn, net als andere geïnteresseerden, uitgenodigd de vergadering bij te wonen. Aanmelden kan via
secretariaat@dorpsraadbrummen.nl. Er wordt een link gestuurd om de vergadering online te volgen.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.