Home / Cultuur / Carillon speelt op zondag 2 mei

Carillon speelt op zondag 2 mei

DOESBURG – Zondag 2 mei tussen 14.00 en 15.00 uur is weer de maandelijkse beiaardbespeling. Dit keer staat de bespeling in het teken van de maand mei: verder ontwakende natuur, bloemen, Moederdag, Marialiederen, oude mei-liedjes, de lente, zonovergoten terrassen die weer open zijn en ga zo maar door. Al deze thema’s zijn aanwezig in het programma van de bespeling Zo klinkt onder meer Now is the month of Maying, Blumenlied van Lange, Frühlingslied van Mendelssohn, Mei-liedjes, Marialiederen en Blackbird en Here come’s the sun van The Beatles.

Lees ook

Opening van de Bibliotheek Velp live via Facebook

VELP – Maandag 10 mei wordt de nieuwe vestiging van Bibliotheek Velp aan Den Heuvel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.