Home / Algemeen / Binnenstad van Doesburg wandelgebied

Binnenstad van Doesburg wandelgebied

DOESBURG – De seizoensafsluiting van het kernwinkelgebied voor auto’s en fietsers gaat op dinsdag 27 april in. Dit houdt in dat bezoekers in de Ooipoort-, Meipoort- en Kerkstraat tussen 11.00 en 18.00 uur alleen te voet of per scootmobiel in mogen. Deze afsluiting is onderdeel van de Vitale Binnenstad en duurt tot en met 30 september. Hoewel het nu vanzelfsprekend nog rustig is vanwege corona is deze maatregel bedoeld voor een betere leefbaarheid en veiligheid in het kernwinkelgebied. Vooral ook voor straks als er weer wat meer mogelijk is, meldt de gemeente Doesburg.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.