Home / Cultuur / Anjerconcert opnieuw uitgesteld

Anjerconcert opnieuw uitgesteld

DOESBURG – In april 2020 stond, in het kader van 75 jaar vrijheid, het Anjerconcert op het programma. De Fanfare Bereden Wapens zou dan het concert Tour of Freedom ten gehore brengen in Sporthal de Beumerskamp in Doesburg. Door corona werd het concert verplaatst naar 17 april dit jaar, maar ook nu kan het concert niet plaatsvinden in verband met de geldende maatregelen. In overleg met het uitvoerende Muziekkorps is er een nieuwe datum gepland. Het concert wordt nu gehouden op vrijdag 8 oktober gehouden. Kaarten die al in bezit zijn blijven geldig.

Lees ook

Dominee Chris Kors neemt afscheid van Doesburg

DOESBURG – Zondag 9 mei neemt dominee Chris Kors met zijn familie afscheid van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.