Home / Algemeen / AED’s in Klarenbeek

AED’s in Klarenbeek

KLARENBEEK – In Klarenbeek zijn recent twee AED’s vervangen. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Klarenbeeks Belang heeft er een groot aantal hangen in Klarenbeek. Vele inwoners weten deze, door een reanimatiecursus, te bedienen indien dit nodig is. Klarenbeeks Belang controleert of de AED’s en kasten werkend blijven.
AED’s in Klarenbeek zijn te vinden aan de werkplaats Rutenfrans V.O.F., Klarenbeekseweg 84, De Woudhof, Woudweg 57, Plus Imanse, Hoofdweg 86, Het MFC gebouw biljart, Bosweg 12, Familie Denekamp, Kleinedijk 20, Links aan de schuur bij De Elizabeth Hoeve 30, Jan Cuperus, Hoofdweg 23, BBA Pompen en Buizen, Zutphensestraat 242 en aan de poort bij Oudhuizerstraat 29.

www.klarenbeeksbelang.nl

Lees ook

Huiszwaluwtil biedt warm welkom aan Hallse zwaluwen

HALL – Huiszwaluwen vinden sinds kort in Hall een prettig thuis. Eind april werd hier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.