Home / 112 / Aangehouden met lachgas

Aangehouden met lachgas

RHEDEN – In de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 april heeft de politie in Rheden een bestuurder van een personenauto aangehouden op de IJsselsingel. De bestuurder vervoerde drukhouders met lachgas. Dit mag alleen wanneer je hiervoor opgeleid bent en je voertuig aan strenge eisen voldoet. Dat was bij deze bestuurder niet het geval. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt. De bedragen van de verschillende boetes kunnen oplopen tot in de duizenden euro’s. Deze bestuurder heeft in het verleden voor dit soort feiten vaker bekeuringen gekregen en daarom werd nu ook zijn voertuig in beslag genomen.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.