Home / Algemeen / 4Noppes heeft vakantie

4Noppes heeft vakantie

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren is vanwege de meivakantie gesloten van 1 tot en met 9 mei. Daarna kunnen bezoekers weer op afspraak terecht bij de winkel aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren, voor zowel inbrengen als ophalen van spullen. Een afspraak maken kan nog tot en met 30 april of voor na 9 mei via tel. 06-44881557 of Facebook.
4Noppes is ondanks de coronacrisis het afgelopen jaar goed bezocht, door zo’n 1500 verschillende bezoekers. Veel leuke, mooie en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden snel een nieuwe eigenaar. Vaak konden inbrenger en nieuwe eigenaar elkaar nog ontmoeten, wat tot blije reacties over en weer en soms ook nieuwe bijzondere contacten leidde. Zo blijft 4Noppes ook een plek van ontmoeting en inspiratie, ondanks de beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt.

www.4noppes.nl
facebook.com/4noppesdieren

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.