Home / Nieuws / Woning beschoten in Dieren
Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink - .

Woning beschoten in Dieren

DIEREN – De politie in Dieren is zondagmiddag 14 maart gealarmeerd voor een schietpartij bij een woning aan de Vingerhoed in Dieren. De melding kwam even voor 15.30 uur bij de politie binnen, waarna de politie met meerdere voertuigen ter plaatse kwam. Er is in de omgeving van de woning gezocht naar de dader, hiervoor werd ook via BurgerNet een melding gedaan.
Maandag meldde de politie dat de dader daadwerkelijk een woning heeft beschoten. Het zou volgens een woordvoerder gaan om een incident in de relationele sfeer. Die dag is de verdachte nog niet aangehouden, ondanks de BurgerNet-actie. Ook is het vuurwapen nog niet aangetroffen.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Openluchtzwembad de Hangmat in Rheden vanaf 10 april geopend

RHEDEN – Openluchtzwembad de Hangmat in Rheden opent op zaterdag 10 april hun deuren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.