Home / Doesburg-Regiobode / Winkel Kunstlab open

Winkel Kunstlab open

DOESBURG – De winkel van het Kunstlab in Doesburg is nu geopend. Bezoekers kunnen een afspraak maken via tel. 0638449926 en, in overleg, de duur van hun bezoek afspreken. Voor een leuke paastafel zijn er keramieken kipjes, voor het diner handgemaakte ovenvaste schalen, voor de laatste koude dagen warme gevilte shawls en hoedjes. Daarnaast zijn er natuurlijk boodschappentassen van banners, kunstkaarten en ga zo maar door. Wie liever thuisblijft, kan een bestelling plaatsen via www.kunstlabdoesburg.nl/webwinkel. In Doesburg worden bestellingen, in overleg, thuisbezorgd. Daarbuiten wordt het pakketje per post verzonden.

Lees ook

Winactie Lalique Museum

DOESBURG – In oktober vorig jaar startte het Lalique Museum in Doesburg een crowdfundingactie, waarmee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.