Home / Rheden-Regiobode / Velpse man slachtoffer van babbeltruc

Velpse man slachtoffer van babbeltruc

VELP – Een oudere man uit Velp is het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Hij werd op 2 december gebeld door iemand die zich voordeed als bankmedewerker. De beller was zo overtuigend dat hij bankgegevens van het slachtoffer wist te achterhalen. Diezelfde avond is er een flink bedrag gepind bij een bankautomaat aan de Molenstraat in Nijmegen. Van het pinnen zijn beelden beschikbaar die te zien zijn op www.politie.nl. Mensen die tips hebben over de dader, kunnen contact opnemen met de politie via de opsporingslijn 0800-6070.

Klik hier voor meer informatie en beelden

Lees ook

Kunstwerk Levenslicht herinnert aan Rhedense slachtoffers

DIEREN – Kunstenaar Gerrit van Middelkoop uit Velp heeft donderdag 8 april een nieuw oorlogsmonument …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.