Home / Brummen-Regiobode / Roofvogeltuin Havikshof weer open

Roofvogeltuin Havikshof weer open

KLARENBEEK = Komen weekend, zaterdag 3 en zondag 4 april, is de Roofvogeltuin De Havikshof aan de Oudhuizerstraat 36a in Klarenbeek weer open. Nadien iedere zaterdag- en zondagmiddag. Het openingsweekend valt gelijk met Pasen. Ook op Tweede Paasdag, maandag 5 april, is de tuin in de middag geopend.
Tjipke en Annie Zuidema houden zich strikt aan de coronaregels. Voor bezoek vragen zij telefonisch of per mail een afspraak te maken via tel. 055-301 2798 of a.zuidema@hotmail.nl. Vanwege deze maatregelen is het, indien gewenst, ook mogelijk om door de week een afspraak te maken. Openingstijden zijn van 13.00 tot 16.30 uur.

www.havikshof.nl

Lees ook

Pannenkoekentoernooi bij Sportclub Brummen

BRUMMEN – De activiteitencommissie van Sportclub Brummen houdt op zaterdag 24 april een pannenkoekentoernooi voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.