Home / Doesburg-Regiobode / Pasen in de Willibrordkerk

Pasen in de Willibrordkerk

DREMPT – De parochianen van de Heilige Willibrordkerk in Achter Drempt staan ook dit jaar, ondanks alles, stil bij de dood en verrijzenis van Jezus. Voordat het paasfeest gevierd wordt, komen zij op Goede Vrijdag, 2 april om 15.00 uur bij elkaar om de Kruisweg te bidden. Op Eerste Paasdag, 4 april, is er een Woord en Communieviering, voorgegaan door Pastoraal werkster Marga Engelage.
Beide vieringen kunnen door maximaal 30 personen worden bezocht. Opgave vooraf is wenselijk via locatieraaddrempt@gmail.com. Als ter plekke eventueel nog plaatsen vrij zijn, zijn ook mensen die zich niet hebben aangemeld welkom.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.