Home / Rheden-Regiobode / PaasChallenge in Velp

PaasChallenge in Velp

VELP – Van donderdagmiddag 1 april tot en met zondagavond 4 april houdt de PKN Velp de PaasChallenge. Het is een wandeling voor jong en oud, alleen, in tweetallen of huishoudens, van ongeveer een uur waarin deelnemers allerlei opdrachten, vragen en meer tegenkomen. Deelnemers hebben een mobiele telefoon nodig om mee te doen. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan wandelen, moet er vooraf een starttijd gereserveerd worden. Dit kan via calendly.com/paaschallengevelp.

Lees ook

Kunstwerk Levenslicht herinnert aan Rhedense slachtoffers

DIEREN – Kunstenaar Gerrit van Middelkoop uit Velp heeft donderdag 8 april een nieuw oorlogsmonument …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.