Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee Velp

Open Coffee Velp

VELP – Op donderdag 25 maart tussen 9.00 en 11.00 uur kunnen ondernemers, freelancers, zzp’ers, en starters weer online netwerken bij het Open Coffee Velp Grand Café.Iedereen die ondernemer is, ondernemer wil worden of ondernemers een warm hart toedraagt is van harte welkom. Online netwerken in coronatijd is een mooie vervanging voor de altijd succesvolle bijeenkomsten van Open Coffee Velp. In verband met de technische ondersteuning is aanmelden vooraf verplicht. Dat kan tot woensdag 24 maart 14.00 uur via een e-mail naar ocvelp@gmail.com.

Lees ook

Eenzijdig ongeval in tunnelbak in Dieren

DIEREN – In de de tunnelbak op de Burgermeester de Bruinstraat in Dieren heeft zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.