Home / Rheden-Regiobode / Met slok op achter het stuur

Met slok op achter het stuur

RHEDEN – Zaterdagmiddag 27 maart moest een 57-jarige vrouw uit Rheden haar rijbewijs inleveren omdat zij onder invloed van alcohol in een personenauto had gereden. Rond 16.25 uur zagen buurtbewoners de vrouw rijden. Men vermoedde dat ze onder invloed was. Op het moment dat de buurtbewoners de politie wilden bellen, reed net een surveillerende politie-eenheid de straat in. De vrouw werd staande gehouden en meegenomen naar het politiebureau. De vrouw blies 1030 ug/l, dat is bijna vijf maal het wettelijke maximum van 220 ug/l.

Lees ook

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.