Home / Brummen-Regiobode / Kippen komen om in schuurbrand

Kippen komen om in schuurbrand

EERBEEK – Een uitslaande brand heeft zaterdagavond 6 maart rond 22.00 uur een kippenschuur aan de Boerenstraat in Eerbeek in as gelegd. Toen de brandweer uit Eerbeek en Brummen arriveerde sloegen de vlammen al uit de schuur. Omdat er geen brandkranen in de buurt zijn, werd het water uit het naastgelegen kanaal gehaald. De brand werd geblust, maar helaas zijn alle kippen om het leven gekomen. Alleen de haan heeft het overleefd. De brandweer heeft onderzoek gedaan en de oorzaak van de brand bleek een houtkachel.

Lees ook

Nieuwe regeling burgerparticipatie

KLARENBEEK – Eind vorig jaar heeft de gemeente Apeldoorn een nieuwe regeling voor dorps- en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.