Home / Brummen-Regiobode / Inzameling oud papier Eerbeek

Inzameling oud papier Eerbeek

EERBEEK – Zaterdag 27 februari wordt er, ten behoeve van muziekonderwijs in Eerbeek, weer oud papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht. Dit keer zijn de volgende straten aan de beurt: Veldweg, Rentmeesterstedeweg, Rentmeesterhof, en de wijk Werfakker (het gebied binnen de (incl.) Ringlaan, Groeneweg, (excl.) Boerenstraat en de spoorlijn). De containers dienen voor 8.30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in de container.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.