Home / Brummen-Regiobode / Inbraken in auto’s

Inbraken in auto’s

EERBEEK – Tussen zondag 28 februari 18.00 uur en maandag 1 maart 12.00 uur is er ingebroken in een Opel Vivaro die geparkeerd stond aan de Offenbachstraat in Eerbeek. De ruit aan de bestuurderskant was ingeslagen en er is geluidsapparatuur gestolen. In diezelfde nacht, tussen 0.14 en 8.10 uur werd ook ingebroken in een Citroën Berlingo aan de Wagnerstraat. De ruit van het linker voorportier was ingeslagen. Er zijn diverse goederen uit de auto gestolen.

Lees ook

OBS De Dalk in Klarenbeek sluit na 190 jaar de deuren

KLARENBEEK – De openbare basisschool De Dalk, gelegen op de grens van de gemeente Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.